Hăinuţe parfumate si îmbălsămate cu Silan Soft&Oils

   Servus dragelor, mă gândeam că e cazul să vă şi creez ocazii de a comenta la ceva, deci azi vorbim despre Silan Soft&Oils, cum este, ce face etc…
   

    Unele dintre voi ştiţi deja că am primit spre testare noul balsam de rufe de la Silan prin BuzzStore. Am fost foarte încântată când am fost selectată, sper să mă bucur şi pe viitor de astfel de colaborări. Până atunci însă, să vă povestesc despre produs.

   Încep cu ambalajul. Îl puteţi găsi în variantă de 750ml sau 1,5L. Gasiţi pe etichetă toate informaţiile de care aveţi nevoie, de la ingrediente până la instrucţiuni de dozare in funcţie de capac, deci nu trebuie să umblaţi cu cana gradată după voi.

  Produsul (1,5l) trebuie să ajungă pentru 50 de spălări. Eu mai am cam jumătate până acum şi l-am folosit la destul de multe spălări, nu ştiu să vă spun sigur pentru că le-am pierdut şirul. Mirosul este foarte plăcut. Destul de puternic, dar nu m-a deranjat. Conţine note de mosc şi vanilie. Persistă pe haine foarte bine. Cred că cea mai plăcută experienţă cu acest parfum este faptul că îţi parfumează toată curtea, practic e o plăcere să speli rufele.

   După îmbălsămare, ca să spunem aşa, hăinuţele rămân moi, plăcute la atingere. Din punctul ăsta de vedere îşi face treaba bine. Nu am avut nici un soi de reacţie alergică. Cum am spus mirosul e plăcut, echilibrat, aşa că not zece.

    Am văzut produsul în supermarket, avea un preţ undeva la 15 lei sticla de 1,5L. Mie mi se pare foarte ok. Când se va termina mă gândesc să îl recumpăr, dar cred că voi achiziţiona un alt sortiment din aceeaşi gamă, pentru că sunt curioasă de celelalte parfumuri.

   Quick Tip: Un truc de care nu ştiam, dar am aflat de la Silan, este că poţi folosi balsamul de rufe pe post de odorizant de dulap. Am folosit cu succes acest truc. Am pus într-un recipient (în cazul meu o cutiuţă de la o crema folosită) un şerveţel îmbibat în Silan Soft&Oils,  şi l-am pus în dulap. Dimineaţa dulapul şi hăinuţele miroseau minunat.  Vă îndemn şi pe voi să procedaţi la fel.

   Cam atât, aştept comentariile voastre precum şi întrebările în secţiunea de comentarii. Nu uitaţi că luna aceasta voi premia cea mai harnica cititoare aşa că vă aştept cu păreri. 

#buzzsilan

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns