Favoritele lunii – Decembrie

   Salut dragelor! Am revenit pe blog după o scurtă pauză. A fost o perioadă aglomerată şi nu am mai putut scrie, dar începem cu forţe noi. Vreau să vorbesc foarte puţin despre activitatea mea pe blog luna trecută. Am fost foarte încântată de răspunsul vostru la postările mele mai dese. Cu siguranţă lunile care urmează voi posta la fel de des. Voi încerca să postez zilnic, să vă aduc în atenţie lucruri noi, interesante. Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi şi să citiţi. Aş aprecia mult dacă aţi vrea să îmi spuneţi unde credeţi voi că blogul meu cam scârţâie.

    Trecând peste introducere, am pregătit azi preferatele lunii trecute. Am folosit cu drag aceste produse. Despre majoritatea voi scrie. Aş aprecia dacă mi-aţi spune în comentarii dacă avem preferate comune.

   Ultra Shine Lip Gel – Sephora 

   Nu ştiu de ce, dar în luna decembrie nu am simţit nevoia să port pe buze culori puternice, roşu aprins, sau culori mai închise. Am optat pentru nuanţe de roz sau nude. Acest lip gel de la Sephora a fost produsul de machiaj care s-a regăsit cel mai mult pe buzele mele în această lună. Sunt foarte mulţumită de calitatea acestui produs, rezistă pe buze atât cât trebuie şi nu este prea lipicios.

   Glossy Lip Balm – Sabon si Balsam Tender Care – Oriflame

    Rămânând în registrul buzelor, în ce priveşte îngrijirea lor am folosit aceste două balsamuri. Pur si simplu le iubesc, le folosesc până la refuz oridecâte ori le văd. Îmi plac prea mult nu mă pot abţine. Despre ambele v-am vorbit aici si aici.

      Oja Bourjois – Flambant Rose

    Îmi place nuanţa acestei oje foarte tare. Mi se pare foarte interesantă pentru că este un roz foarte cald. Rezistă binişor pe unghii, dar sincer pentru mine nu prea contează. Ce contează e să îmi placă nuanţa şi să mi se potrivească.

    Fixativ şi spumă de păr Taft Ultimate

      În decembrie mi-a plăcut să îmi aranjez mai mult părul. trebuie să ştiţi că eu am părul enervant de drept, nici o şansă de buclă sau uşor onduleu. Pe lăngă asta este foarte moale şi m-am chinuit ani ca să găsesc o metodă pentru a obţine bucle care să îmi reziste cel puţin 8 ore. Nu pot să folosesc căldura pentru că îmi arde părul şi oricum nu are nici un efect. Aşa că folosesc metode de încreţire fără caldură. Am un întreg ritual. Dacă vreţi să vă arăt cum îmi încreţesc părul, şi aveţi aceleaşi probleme ca şi mine, spuneţi-mi in comentarii. Aceste două produse sunt un must-have pentru mine, pentru ca fără ele nu pot avea bucle care să reziste mai mult de 30 de minute.

     Şampon regenerant – Gerovital

   Despre acest sampon v-am scris mai multe aici, daca sunteti curioase de ce imi place daţi click.

     Cremă de mâini –  Melkior

    Recunosc că la început nu mi-a plăcut aşa mult acestă cremă, mi se părea că miroase ciudat. Dar acum îmi place, şi am folosit-o cu consecvenţă în luna decembrie.

      Deodorantul B.U My Secret

    Am folosit luna trecută acest deodorant cel  mai mult. Imi place mirosul, nu mi-a pătat hainele şi îmi propun să vă fac şi un review.

    Astea au fost preferatele lunii. Aştept comentariile voastre cu mult drag. Pupici!

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns