Ce sa tot faci cu o tableta?

 Buna tuturor si…

  Chiar asa… Ce sa mai faci cu o tableta? Adica da, suntem cu totii de acord ca sunt grozave, foarte practice, si dau bine pe langa casa omului, ca sa spun asa, dar ce sa faci cu ea mai mult decat ceea ce se face deja. Practic sunt un calculator in miniatura, te joci pe ele, navighezi pe internet, verifici e-mail-ul, iti descarci ceva aplicatii pe acolo si… cam atat. 
   Asa am crezut. Voi stiti ce mult imi place sa sap dupa comorile inventivitatii umane, asa ca, stand eu asa in coltisorul meu confortabil de scepticism…. „Google happened”. Si s-a intamplat rau de tot, pentru ca am petrecut urmatoarele doua ore tot mirandu-ma de cate poti face cu o tableta. Sa ne intelegem, nu orice tableta. Una cam ca asta Samsung Galaxy Tab 4 ar fi numai buna. Asadar, sa va  arat ce am gasit, si ce as face eu cu o tableta.

    In primul rand, o sa va spun ce nu as face cu o tableta.

   Precis nu as folosi-o asa:

Sau asa:
Sau asa:
   Mi-ar place sa pot face asta:

Sau asta: 
Si mai ales asta:
Dar, probabil (din lene in mare parte), o sa ma rezum la asta:
Si la asta: 

Si, in majoriteatea timpului, asta: 

    Oricum, daca as avea tableta asta: 
http://www.samsung.com/ro/consumer/mobile-devices/tablets/others/SM-T230NYKAROM
   M-as simti cam asa: 

Si voi ati fi toti foarte bucurosi pentru mine… cam asa: 
   Cam la asta as folosi eu o tableta. Si, binenteles, daca o sa pun mana pe o Samsung Galaxy Tab 4, o sa ii fac un review pe masura. 

  Voi ce ati face cu o Samsung Galaxy Tab 4 ? Dati-va cu parerea in comentarii, si share-uiti ca sa stie lumea de minunea asta de tableta.

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns